LT | RU
LT:
RU:
AU:

DUK

Kokios mano galimybės dalyvauti programoje? Ar aš tinkamas?

Nuo ko pradėti kai apsisprendžiau vykti?

Ar man reikia vizos norint vykti į Australiją?

Skaityti daugiau >
 

DUK APIE VIZĄ

Kokios mano galimybės dalyvauti programoje? Ar aš tinkamas?

Galimybės neribotos. Esate tinkamas, jei esate geros sveikatos, turite bent anglų kalbos pagrindus, esate baigęs vidurinę mokyklą.

Ar man reikia vizos norint vykti į Australiją?

Taip, Lietuvos piliečiams viza reikalinga.

Nuo ko pradėti kai apsisprendžiau vykti?

Susisiekti su mumis ir pasitarti dėl studijų. Taip pat apsispręsti dėl išvykimo datos ir pasirūpinti reikiamais dokumentais.

Kokia pinigų suma reikalinga?

Didžiausią investicijų sumą sudaro pasirinktos studijos. Tad bendra suma gali svyruoti 13-20 tūkst. litų.

Kaip galima gauti Australijos studento vizą?

Turite gauti pativrtinimą, kad studijuosite mažiausiai 12 savaičių. Rekomenduojama studijuoti ne mažiau negu 16 savaičių, kad užsitikrintumėte migracijos tarnybos patvirtinimą.

Kiek laiko trunka vizos išdavimas?

Viza išduodama apytiksliai per mėnesį. Ji yra elektroninė ir į pasą nėra klijuojama. Vizas lietuviams išduoda Australijos ambasada Vokietijoje.

Kas yra OSHC?

OSHC – Overseas Student Health Cover yra sveikatos draudimas, kuris jums per visą vizos laikotarpį užtikrins gydytojų priežiūrą ir medicinines paslaugas. Jis apmokamas kartu su studijų įmoka.

Kas yra sveikatos patikrinimas? Ko jam reikia?

Lietuviams būtina pasitikrinti prieš gaunant vizą. Jis atliekamas Vilniuje, Medicina Generalis klinikoje. Patikrinimą jums padės suorgazniuoti ir reikalingas formas parūpins UAB “Ismira Group”. Einant atlikti sveikatos patikrinimo, reikia turėti:

1.Pasą

2. 3 paso kopijas (paprastas).

3. 2 nuotraukas (4x5).

4. Jei turėjot problemų su sveikata ,pvz. širdies liga, diabetas, regėjimas ir kitos svarbios ligos, operacijos ar sveikatos pakitimai, reikalinga pažyma iš specialisto apie dabartinę sveikatos būklę. Jei nešiojat akinius, reikalingas akies dugno įvertinimas iš okulisto.

5.Užpildytas  Forma-26 ir Forma-160.

 

Kiek laiko galėsiu būti Australijoje?

Vykdami su studento viza Australijoje galėsite būti tiek, kokiam laikotarpiui sudaroma studijų sutartis. Tas žinoma iš anksto prašant vizos. Pratęsti vizą galėsite neišvykdami iš Australijos.

Kaip bus jei mano vyras/žmona, draugė/draugas norės pas mane atvažiuoti?

Tai tvarkoma iš karto. Jūsų žmona/vyras įrašomi kaip lydintys asmenys (dependants) prašant vizos. Nepriklausomai nuo to, kada ji/jis galvoja atvažiuoti.

Kiek žmonių negauna vizos / neįstoja?

Iki šiol įstojo ir vizas gavo visi prašantieji.


 

Mūsų biurai

UAB „Ismira Group“
Gelvonų g. 2, LT-07149 Vilnius, Lietuva
Tel.: +370 5 2405444
Tel.: +370 6 8330955
E-mail: migration@ismira.lt
Skype: migration-ismira

 

UAB „Ismira“
Turgaus g. 29-1, LT-91249 Klaipėda, Lietuva
Tel.: +370 46 345009
Tel/fax.: +370 46 345621

 

ĮVYKIAI

 

Grupės nariai